Filipai skrev:Ej jeg er lidt misundelig på jeres lokaler. De er så fine og lyse
Vi glæder os også sådan. Især efter idag, hvor vejret bare har været perfekt og vi har kigget lidt på billeder fra stedet.
Filipai skrev:Ej jeg er lidt misundelig på jeres lokaler. De er så fine og lyse
flicka skrev:Nå, her er et par billeder af lokalet. Det skal nok blive fint når der er dækket op og pyntet
Køkkenet bliver dækket af med hvidt stof.
]
Joe skrev:flicka skrev:Nå, her er et par billeder af lokalet. Det skal nok blive fint når der er dækket op og pyntet
Køkkenet bliver dækket af med hvidt stof.
]
Det ser hyggeligt ud! Hvordan stiller I bordene?
Annione skrev:Hvor bliver det smukt, det lokale - især med alle de lys I skal have hængt op
Hvis der er tomme områder, hvor I ikke kan hænge noget op, så ser det rigtig fint ud med helium-oppustede balloner med lange bånd. Har lige været til et bryllup, hvor der var 250 i loftet, hvor vi skulle danse. Det var så smukt.
Det samme var der til min polterarbend (dog væsentligt færre ) det var så fint. Sjovt nok arrangeret af samme kvinde Hun har nok en ting med balloner.
flicka skrev:Hende som skulle have bagt vores kager har ikke helt mod på at bage kager til så mange, så vi skal til at finde ud af hvad vi gør.
Den ene mulighed er at hun bager et par gode bradepandekager og jeg selv bager noget på forhånd som kan fryses. Men jeg synes bare et eller andet sted at bradepandekage er lidt for kedeligt.
Vi har så fundet en bager, der bager petit fours, herunder maracons og små cheesecakes til sølle 8,75-8,95 kr stk. Vi er blevet anbefalet at der skal være 2,5 stykker pr. gæst til receptionen. Og med det in mente, så kan vi få et kagebord med flotte petit fours til under 1800 kr. Vi har dog ikke smagt dem endnu.
Den anden mulighed er at vi finder nogle bagere, der kan bage lidt forskellige kager. Men jeg vil helst ikke ræse forbi div. bagere på dagen og Roskilde er begrænset i udvalget ifht. Kbh, f.eks. Vi har godt nok lagkagehuset, men det er jo ikke meget ifht. Kbh, som har La Glace, Strangas osv.
Ellers kan vi lave en kombination af ovenstående med hjemmebagt kage, nogle petit fours og så et par gode fra Lagkagehuset
sigge skrev:flicka skrev:Hende som skulle have bagt vores kager har ikke helt mod på at bage kager til så mange, så vi skal til at finde ud af hvad vi gør.
Den ene mulighed er at hun bager et par gode bradepandekager og jeg selv bager noget på forhånd som kan fryses. Men jeg synes bare et eller andet sted at bradepandekage er lidt for kedeligt.
Vi har så fundet en bager, der bager petit fours, herunder maracons og små cheesecakes til sølle 8,75-8,95 kr stk. Vi er blevet anbefalet at der skal være 2,5 stykker pr. gæst til receptionen. Og med det in mente, så kan vi få et kagebord med flotte petit fours til under 1800 kr. Vi har dog ikke smagt dem endnu.
Den anden mulighed er at vi finder nogle bagere, der kan bage lidt forskellige kager. Men jeg vil helst ikke ræse forbi div. bagere på dagen og Roskilde er begrænset i udvalget ifht. Kbh, f.eks. Vi har godt nok lagkagehuset, men det er jo ikke meget ifht. Kbh, som har La Glace, Strangas osv.
Ellers kan vi lave en kombination af ovenstående med hjemmebagt kage, nogle petit fours og så et par gode fra Lagkagehuset
Hvis ellers I kan nå at prøvesmage, synes jeg, det lyder virkelig fint med petit fours. Det vil da være rigtigt flot og festligt med sådan en masse små, fine kager at vælge imellem. Men jeg har også en svaghed for ting i miniformat, så måske er det bare mig.